5 Duurzame bespaartips voor een groene beauty-routine

5 Duurzame bespaartips voor een groene beauty-routine

Kiezen voor natuurlijke verzorging heeft een heleboel voordelen en is bijvoorbeeld beter voor je huid en de aarde. Maar wist je dat een groene keuze daarnaast ook nog eens beter kan zijn voor je portemonnee? In deze nieuwsbrief lees je 5 tips voor hoe jij, je persoonlijke verzorgingsroutine groener én voordeliger maakt:

1. Kies een deodorant die je zelf aanvult met water. Onze 'Just Add Water' deodorant is de perfecte keuze om verspilling te verminderen. Deze deodorant bevat natuurlijk aluin steen en vul je zelf aan met water. Deze fles kan tot wel 6x worden hervuld! Een kleine stap met een grote impact voor jouw huid en het milieu. 

2. Bespaar geld met de aanschaf van bundels. Op onze webshop vind je verschillende voordeelbundels met jouw favoriete producten! Een win-win situatie voor jou en je portemonnee. 

3. Vul je deo spray aan met een refill verpakking: Ook op onze reguliere deo sprays zijn er refill verpakkingen beschikbaar. Zo bespaar je plastic en ben je ook nog eens voordeliger uit!

4. Ga voor multifunctioneel. Wist je dat babyproducten vaak ook perfect zijn voor volwassenen? Onze natuurlijke, zachte Baby & Kids producten kunnen ook een geweldige aanvulling zijn op jouw eigen beauty routine en hoef je minder verschillende producten aan te schaffen!

5. Vervang je flessen door bars. Onze shampoo- en shower bars gaan niet alleen heel lang mee, maar zijn ook nog eens 100% plasticvrij en zero waste! Benieuwd naar deze bars?

duurzame beauty tips


Vorige post Volgende post