Onze HAPPY EARTH CHECKLIST

 Happy Earth

Wij zijn Happy Earth. En we willen dat jij heel happy wordt van onze producten. Want die zijn goed voor jou én voor de aarde. 

Er is zoveel eco-jargon dat het moeilijk is om door de bomen het bos te zien. We willen bijdragen aan duidelijkheid en helpen om bewuster te kiezen, door onze keuzes uit te leggen!

DUURZAME INGREDIENTEN

 

Wij maken alleen producten met 100% natuurlijke ingrediënten. Als je iets op je huid aanbrengt is het fijn om te weten dat er geen vervuilende en vervelende ingrediënten inzitten zoals chemicaliën of andere nare toevoegingen.

Wij maken alleen gecertificeerde producten met een erkend keurmerk. Dan weet je namelijk zeker dat de belofte ook echt wordt waargemaakt.

Natrue is het strengste en meest transparante internationale keurmerk voor natuurlijke cosmetica. Natrue garandeert de herkomst van ingrediënten en voorkomt greenwashing.

Producten met het Vegan Society keurmerk bevatten gegarandeerd geen dierlijke ingrediënten en zijn niet getest op dieren. 

 

DUURZAME VERPAKKING

Wij kiezen voor duurzame verpakkingen:

 
 
 

Recycled plastic reduceert de productie van virgin (nieuw) plastic en haalt bestaand plastic uit de afvalstroom. Kies 100% gerecycled plastic, plasticvrij of liever nog zero waste verpakkingen als het kan.

 DUURZAME PRODUCTIE

Wij maken onze producten dichtbij huis en produceren in Nederland.

Dit voorkomt onnodig transport en CO2 uitstoot. Ook zijn hiermee goede arbeidsomstandigheden gewaarborgd.

 

 
Download hier jouw checklist!

 

 

 

 


Vorige post Volgende post